Πληρωμή ε-παραβόλου από χώρες της ζώνης SEPA

Αν βρίσκεστε σε μία χώρα της ζώνης SEPA (Ενιαίος Χώρος Πληρωμών σε Ευρώ - Single Euro Payment Area *ως σύνδεσμος κατωτέρω) μπορείτε να πληρώσετε ένα ηλεκτρονικό παράβολο με Sepa Credit Transfer σε ευρώ με παραλήπτρια Τράπεζα την Τράπεζα Ελλάδος και αριθμό λογαριασμού IBAN καθώς και πληροφορίες εμβάσματος σύμφωνα με τις ακόλουθες οδηγίες :

Επωνυμία Δικαιούχου: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Διεύθυνση Δικαιούχου: Κ. Σερβίας 10, 10562 Αθήνα ΙΒΑΝ Δικαιούχου: GR120100023000000481090510 Κωδικός Αναγνώρισης Τράπεζας Δικαιούχου: BNGRGRAA Πληροφορίες εμβάσματος: xxxxxxxx95xxxxxxx (ο 20-ψήφιος κωδικός παραβόλου – κωδικός πληρωμής που δημιουργήθηκε από την εφαρμογή)

e-administrative fee payment from a SEPA-area Country

You can pay your e-administrative fee from your country of residence via a **SEPA*** CREDIT TRANSFER.

Please provide your bank the following SEPA credit transfer details, consulting the information below.

Creditor Name: MINISTRY OF FINANCE Creditor Address: 10, K.Servias st., 10562 Athens Creditor IBAN: GR120100023000000481090510 Creditor BANK BIC : BNGRGRAA Remittance Information: xxxxxxx95xxxxxxx (fill-in the 20-digit PAYMENT CODE)

* Λίστα χωρών SEPA: <u>http://www.europeanpaymentscouncil.eu/index.cfm/knowledge-bank/epc-documents/epc-list-of-sepa-scheme-countries/epc409-09-epc-list-of-sepa-scheme-countries-v2-4-april-2016/</u>